l'hypersuper obre les portes

exposició de fotografia
lloc: la lluna (passeig de la indústria, 4 - Berga)

inauguració: dissabte 27 a les 19:00 h

fins finals desembre 2010

hypersuper de sergi fernández bosch (berga, gener 1980)

El berguedà sergi fernández presenta l’exposició hipersuper, la qual es va poder veure anteriorment al centre cívic pati llimona de barcelona.

Fernández és un fotògraf jove i amb molt camí per explorar i recórrer. Tot i això, els treballs que ha presentat fins al moment, denoten valentia, seguretat i especialment molta creativitat.
El projecte hypersuper és una bona mostra de la capacitat del fotògraf, senzillesa de personatges, paisatges on el pas de multitud d’individus no han pogut evitar deixar uns espais totalment gèlids i que fernández captiva i els mostra amb duresa i molta fermesa, denotant i fent us de l’exhibició d’unes obres arquitectòniques d’una tremenda qualitat.
fernández és membre de l'agrupació fotogràfica tallers d'arts i oficis (AFTDO) de berga i guanyador del cartell de patum'10.
Hypersuper (nota de l’autor).
En un món cada dia més globalitzat on tendim a la industrialització dels espais comuns engrandint així la soledat i l'anonimat dins d'un tot massa gran i deshumanitzat, segurament no som els productes que mengem sinó un producte d'on comprem.
Què ens porta a fer actes quotidians com fer la compra, anar el cine, rentar el cotxe o fins i tot sortir a sopar en uns entorns deshumanitzats, sense originalitat, freds, inhòspits i lluny de tota personalitat?
Com hem esdevingut habitants de diferents fàbriques? Ens estem produint, o potser destruint, en sèrie?
El projecte "Hipersuper" és una reflexió i critica a aquests entorns sovint massa grans i lluny de tota calidesa i de la proximitat necessàries per fer accions quotidianes, en aquest cas, fer la compra.
Les fotografies de grans espais buits combinats amb retrats de persones just després de fer la compra, expressen les sensacions que una persona pot sentir en aquests entorns.
La fotografia de l'espai sempre associada a la soledat i fredor sense deixar de banda una bellesa arquitectònica o unes formes geomètriques atractives.
El retrat de les persones després de fer la compra, nus de bosses i exposant els productes el seu voltant transmet les sensacions de producte de gran fàbrica igualant l'individu a un producte més.


L’exposició es podrà veure al bar la lluna (passeig de la indústria, 4 – Berga) fins a finals de desembre i és comissariada per movimentpuntzero dins del projecte art de poques flors.
web s.fernández: