un de tots un de tots

Molt sovint ens sentim atrets per artistes que els llibres i la distància del temps o perquè algú ha decidit que aquell personatge era interessant, ens fabriquem un pedestal i hi enfilem aquell artista del qual creiem que tot el que tocava eren joies i or, ja sigui un picasso, un dalí, un bethoven, un barceló, etc, etc, etc. i que al final, acabem per idealitzar i comparar amb tot el que actualment existeix.
Però casualment i si tries la capacitat de poder pensar obertament, veus que hi ha artistes i persones, sinònims i paraules esdrúixoles , homes amb jerseis de ratlles i dones amb faldilles que sempre fan tard, i hi ha el josep grifoll, que és un tot, un poeta, un escriptor, un fotògraf, un delicat pintor, però el més important és que no s’atura i ens regala, per sort exageradament, materials i més materials que et fan ser considerablement seguidor d’un personatge gran, molt gran, que sempre tindrem l'ocasió de poder dir que hem viscut prop seu.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

yes, it is
Sergi

Anònim ha dit...

SINÒNIMS I PARAULES ESDRÚIXOLES, ES VERITAT EL GRIFOLL ES UN ARTISTE AMB TOTES LES LLERTRES DE LA PARAULA, EM CONSIDERO UN GRAN SEGIDOR SEU, I NO NOMES ESTI D'ACORD AMB AXIÒ. SI QUE ES BEN CERT QUE DALÍ, PICASSO EREN GENIS DEL MOMENT, PERÒ ELS TEMPS CANVIEN I NO CAL DIR QUE SEMPRE I HAURÀ UN GENI DEL MOMENT.

Vicenç Zumajo ha dit...

trobo que és genial.

grifoll - comunicat important ha dit...

vatrus si que sou un genis!!! GUAPUS!!!

griFOLL