des del backstage (granja míriam)

Hi ha alguns dies en que la ciutat et sorprèn i realment és una agradable sensació. S’acosta la castanyada i catalunya navega entre la tradició i la importació. No ens molestarem ja que la l’oferta s’ho val.
Destaquem una proposta no inusual però si del tot peculiar com és el cas del projecte que la granja míriam de berga, va dur a terme el passat cap de setmana 15 i 16 d’octubre, i que repetirà el proper divendres 22 i dissabte 23, però si us interessa no cal que correu ja que gràcies al boca-orella, les places estan esgotades des de fa dies.
Amb l’excusa de fer un sopar especial, els propietaris de granja míriam ofereixen un espectacle de terror i molt de pànic. Dins d’un annex de la mateixa granja, totalment ambientat per a l’ocasió, els agradables i peculiars cambrers t’acompanyaran a taula i es transformaran en cinc personatges tenebrosos. Cadascun d’ells mostrarà i interpretarà el seu costat més fosc, amb unes actuacions que et deixaran bocabadat i aterrit, fet que destaca per la bona interpretació i caracterització de tots els personatges terrorífics.
El muntatge compta amb uns mitjans tècnics molt interessants a nivell de so i un interessant circuit de televisió privat i tancat que s’utilitza per controlar els actors i el públic en tot moment.
La granja míriam (c/ gran via, 1 - berga) és un restaurant de menjar ràpid i de qualitat. No és la primera vegada que ofereix propostes d’aquest tipus, ja que des de fa anys i per ocasions especials, aposten per decorar i tergiversar l’espai , sempre seguint una línia qualitativa, amb talent i positivisme.
(foto: arxiu granja míriam
properament: festival de terror 2011