IB6123 i altres contes de gerard vilardaga

el berguedà gerard vilardaga presenta ib6123 i altres contes
el llibre tracta d’un recull de 8 contes que parla de gent bastant normal. Petites històries de persones que l’autor s’ha anat trobant a la feina, al carrer, al bar i tenen a veure amb la família, amb la infància, amb les relacions més quotidianes. No hi ha grans trames, sinó que el que vol es parlar de les coses de cada dia.
Els contes de gerard vilardaga despleguen, de forma directa i sorprenentment eficaç, temes i actituds inèdites en el panorama literari actual. Un viatge de trenta nou dies a hondures farcit de clarobscurs, la resistència activa que trenca la rutina laboral de la gran ciutat, l’acció directa contra un món d’opressió, un punt de vista inèdit de l’assistencialisme social, l’assassina determinació d’acabar amb la família, la sordidesa musical dels hotels de temporada, els records proustians d’un univers personal condemnat a desaparèixer… Amb un estil clar i que fuig dels artificis, vilardaga ha estat capaç de construir una veu literària pròpia que atrapa al lector des de la primera pàgina.

ib6123 i altres contes l’ha publicat l’editorial Tria i es va presentar a l’espai Bento In&Out a barcelona.
vilardaga és llicenciat en antropologia i diplomat en Treball social. Coautor del documental Ciutat abandonada, peça seleccionada al Festival OVNI’08 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. També ha coordinat el projecte editorial TEAS+de trenta i ha publicat diversos relats dins l’obra col·lectiva Contes antiautoritaris. També és coautor de l’obra teatral Del dret i del revés, representada dins del programa oficial de les festes de la Mercè i Sant Martí de Barcelona. Al berguedà forma part del grup de denúncia i performàntic etílic teatre i ha participat intensament en projectes de konventpuntzero.