biennal d’art contemporani català

sala àgora
cambrils
fins el 27 d'agost 2010
biennal d’art contemporani català
l'art més jove de les terres catalanes serà a Cambrils del 8 de juliol al 27 d’agost de 2010.Cambrils manté viva la flama cultural i en aquest context viu activament els esdeveniments culturals, apostant per l’art contemporani, exposant la Biennal d’Art Contemporani Català 2010, com primera ciutat de l’itinerari d’aquesta exposició, que es clourà el desembre del 2011 a Tarragona.
Aquesta biennal d’art jove, que uneix poblacions catalanes en un afany d’impulsar l’art més jove i innovador que actualment està sorgint al país, ha seleccionat a 11 dels 125 artistes que varen respondre a la convocatòria presentada a l’octubre de 2009.
Les obres escollides són representatives dels diferents corrents de la plàstica que en aquest moments conreen els artistes del país.Les terres tarragonines estan molt ben representades en la present edició de la Biennal pels artistes Ariadna Mangrané d’Amposta, amb pintura i Daniel Gasol de Tarragona, amb obra sobre paper.
La biennal 2010 és un impuls a l’art d’avui i una motivació de la societat vers l’espiritualitat de l’ésser humà. En moments de canvis constants de la societat actual, la XVII Biennal d’Art Contemporani Català 2010 vol ser un toc d’atenció dirigit a la societat, mostrant la diversitat de formes i sensibilitats de joves artistes de diferents procedències, per a crear un món diferent a través de les arts visuals. És el diàleg entre cultures creatives.
artistes participants:
Laura Cuch, Mar Garcia, Daniel Gasol, Míriam Grau, Mercè Hernández, Antoni Hervás, Tamara Kuselman, Daniel Lumbreras, Ariadna Mangrané, Virginia Vallilengua i Zosen.
itinerari:
Sant Cugat del Vallès (ciutat inaugural), Cambrils, Mollet del Vallès, Rubí, Reus, Vilafranca del Penedès, Olesa de Montserrat, Manlleu, Tortosa, Lleida, Tàrrega i Tarragona.
Les bases:
La mostra està oberta a tots els joves artistes de Catalunya menors de 35 anys, els quals poden presentar les seves obres fins el proper 31 de gener de 2010, al carrer de la Creu, número 16, de Sant Cugat del Vallés. També poden obtenir més informació trucant al telèfon 93 675 4902.