don't forget to GO home !!

konvent club
cal rosal
divendres 23 de juny 2010 - 1:30 - ende
COMUNIDAD NACHT !!
Després de la passada edició, emmarcada pel luxe musical i el directe espectacular de la mà dels barcelonins MCMX live, arriba l’última nit de programació a konvent club, convertida amb una de les propostes més esperades i una de les més experimentals, amb el torn d el col·lectiu de la comunidäd on ens mostraran la seva part més fosca, però no menys festiva, presentant dos directes i dues sessions de dj.

dpressure dj live
Una primícia i primer oportunitat per veure la presentació de dpressure dj live.
Ni web, ni myspace, ni blog, aquest misteriós projecte és presenta amb una foto i un comunicat on només i consten tres paraules: Crafty killer Techno! (foto: jordi plana)


NO PARFUM
mig camí entre el doom i el dark ambient, el duo que dóna vida a no parfum ,ens proposa de visitar el purgatori abans d'hora.
Guitarra, samplers, sintetitzadors i d’altres instruments són la base del seu so electrònic, agressiu i infernal, atmosfèric i narcòtic a parts iguals. Sens dubte, una actuació visual i sonora difícil de digerir.
No Parfum, es va presentar a konventpuntzero i a (((gargall))) d’estiu i serà l’última oportunitat abans de tancar-se per crear el que de ben segur serà el nou contundent projecte. www.myspace.com/noparfum
mr. fantasmitü
En aquesta ocasió el nostre resident serà l’encarregat de presentar els dos directes més potents i provocadors d’aquest konvent club, amb dues sessions ben diferents però en la mateixa atmosfera sonora. En aquest format de sessió Mr. Fantasmitü es totalment imprevisible, un festival d’estils diferents, des de l’IDM més espinosa a l’electro més trencat o de l’ambient post-rave al hard techno més contundente. Dues sessions obscures a ritme de break!