fixa't cicle cinema social berga

cine catalunya
berga
del 26 de novembre al 17 de desembre
20:00 h.
preu: 3 €

fixa't cicle de cinema social
Sensibilitzar i tractar d’aspectes socials i del dia a dia a diversos països. Aquest és l’objectiu del primer cicle de cinema social que es farà el amb quatre projeccions.
Tots els films tracten realitats socials de diversos indrets d’Europa, Àsia i Àfrica. les pel·lícules són d’origen espanyol, libanès, africà i britànic.

26 nov.
Caramel
situada a la ciutat de Beirut i on expliquen les històries de cinc dones que es reuneixen a un saló de bellesa. un microcosmos ple de color en el que vàries generacions parlen i es fan les confidències.

3 des.
Flores de otro mundo
el film s'apropa a la vida de sis personatges, tres dones i tres homes, que lluiten de maneres diferents contra l'amenaça de la soledat.

10 des.
Sweet sixteen
un adolescent escocès, a punt de complir els 16 anys, que ens narra les seues peripècies per intentar traure sa mare del pou en què està submergida i on ell, conseqüentment, també s’hi veu immers.

17 des.
14 km
14 km. és la distància que separa àfrica d'europa. també és la distància que separa el somni de milions d'africans del suposat paradís europeu.