VERGES ENERGÈTIQUES


LLIBRERIA QUATRE CANTONS
passeig de la indústria29
BERGA

Dissabte 9 de novembre 2013

Dos satèl·lits apareixen i se’ns presenten aquest dissabte. Rosó carreres i jordi plana. Trigon energètic Ancestal i inauguració de fotografies. Des de lluny et pots arribar a preguntar què hi té a veure una xerrada de neteja energètica amb un calendari de santes i verges ¿ pues tant com molt. Neteges energètiques, reiki, pèndols, icones, imaginaris, de carn i ossos. Els dos caminen cap a una llum, una realitat que s’endinsa entre molts matisos.

Des de konvent us ho recomanem i podem posar-hi la mà dins del foc. REAL I PALPABLE !!


-18:h. Trigon energètic ancestral
Xerrada a càrrec de rosó carreras andreu on explica la seva experiència durant vint anys en el món del que ella anomena neteja energètica.La combinació de reiki i pèndol, per arribar a l'harmonia en tots els aspectes de la vida.


-19:30.Inauguració de l'exposició: SANTES, VERGES, MÀRTIRS i dones de l'ANTIC TESTAMENT de jordi plana

 Mai s’acabarà de creure on pot arribar el cap d’un fotògraf aïllat a les muntanyes berguedanes. Jordi plana presenta les fotografies que han il·lustrat el calendari 2013, ara que se’ns acaba l’any.

Un projecte que parteix de les biografies i històries de dones. Santes, verges i màrtirs de l’antic testament. Una interpretació i reconstrucció del personatge portat a l’actualitat però respectant la visió que es corresponia a l’època en que varen ser pintades o interpretades.

Com sempre en les exposicions de Plana, és té en compte tots els detalls, tan gràfics, com tècnics com visuals. Per aquest motiu les imatges es presenten com si es tractessin de cartells publicitaris. Enganxats a la paret amb simples xinxetes fet que les fa encara més atractives.

L'exposició es podrà veure fins el 10 de desembre. També podeu ampliar la informació de les verges aquí.