PINTAR PER AJUDAR


Fins el 30 de novembre 2013

La fundació tutelar del berguedà ha creat una subhasta-exposició solidària en què posarà a la venda 300 teles per tal que els ciutadans les comprin a 3 euros cadascuna, les converteixen en obres d'art i, posteriorment, les exposarà del 8 al 29 de desembre a un local del centre de berga perquè el públic n'ofereixi la quantitat de diners que consideri escaient. El preu de sortida són 20 euros.
Els guanys es destinaran al manteniment d'aquesta entitat, que es va presentar el març d'enguany i que es dedica a tutelar persones amb discapacitats psíquiques del Berguedà quan aquestes perden la família i no tenen ningú que se'n pugui fer càrrec. Actualment hi ha en tràmit la petició per tutelar quatre persones.
Les teles es venen en establiments de berga, gironella, guardiola de berguedà i puig-reig. Pagant 3 euros, qui ho vulgui pot adquirir una tela en blanc. L'estil i la tècnica per omplir-les són lliures i poden anar des la pintura a l'oli fins a la inserció de textos. Els treballs es podran entregar del 18 al 30 de novembre a un local cedit gratuïtament per la família Fernández-Cabra, al carrer Ciutat, número 37. A partir del 8 de desembre s'hi exposaran al públic els treballs. Cada visitant disposarà d'una targeta per licitar per les obres. Al costat del treball hi constarà l'últim preu ofert i s'actualitzarà el més alt. Un cop acabada l'exposició, l'organització assignarà a cada postor l'obra amb el preu últim.