NO N'HI HA MASSA ¿


FRANKFURT BERGA
Fins mitjans de juny 2013


El grup de pintors verdaguer 7 presenta al Frankfurt berga l’exposició -no hi ha mai massa patum-.

Aquesta vegada el grup verdaguer 7, vol mostrar-nos una exposició dedicada enèrgicament a La Patum, amb diferents tècniques pictòriques i amb una lectura oberta a l’oportunitat de veure, entendre i pintar una de les festes més capdavanteres de la ciutat.

D’aquesta manera La patum centra l’eix de l’exposició amb més d’una vintena d’obres d’estils totalment diferenciats i a la vegada amb un clar to reivindicatiu envers la festa no tan sols a la plaça, sinó també capaç d’aportar l’oportunitat de sentir i viure  La Patum des de diferents angles i formes.

Aquest col·lectiu està format per  pintors autodidactes i amb una motivació desbordant, amb Joan Ferrer al capdavant com a mestre i ànima impulsora. 
Una entitat cultural dedicada a l’aprenentatge i difusió de les arts plàstiques, en especial a la pintura, amb la intenció de difondre la seva obra i la seva manera d’entendre l’art.

És doncs el Frankfurt Berga, un any més, un dels pols de cultura dins d’aquestes dates tan assenyalades del calendari berguedà. Un espai que vol mostrar, no tant sols a tots els visitants sinó també a la ciutat i comarca,  que a Berga hi ha artistes amb inquietuds i amb força per transmetre i emprendre projectes de molta dignitat.