CONVOCATÒRIA QUE GIRA


A*DESK

Fins el 24 de maig 2013

Convocatòria de projectes de creació per participar en l'exposició definitiva del programa d'estudis a*desk 2012-2013. Per mitjà d’un espai de reflexió i producció al voltant de l'educació i professionalització en art avui.

Primer va venir el gir lingüístic, més tard el gir discursiu, després el gir visual, el gir narratiu i el cultural després el gir duracional, després des del text d’irit rogoff anomenat 'turning', després paul o'neil, després el gir educatiu en el comissariat, i finalment, entonem un altre gir a a*desk per concloure this un any en que tot gira.

El programa d'estudis a*desk obre la convocatòria de projectes de creació, adreçada a artistes i productors culturals que tinguin interès reflexionar al voltant de l'educació i la professionalització artística en el context actual.

El procés començarà amb un workshop, dues tardes consecutives de treball a a*desk en les que es reflexionarà a l’entorn de qüestions relatives en l’educació de l’art i les implicacions de la professionalització en aquest àmbit. La Intenció és generar un marc per la creació dels projectes que proposin els participant i es generin preguntes i debats. 

Els projectes desenvolupats en aquest espai de treball formaran part de l'exposició i programa d’esdeveniments que es realitzarà per concloure el programa d'estudis 2012-2013. 

Per inscriure's cal enviar un correu a workshop@a-desk.org els abans del divendres 24 de maig, i explicar en poques línies les motivacions que et mouen a voler-hi participar.

+ info a+desk aquí.

Foto superior: viviam maier.