videoart jour de fête

the private space gallery
barcelona


convocatòria de videoart -jour de fête-

the private space gallery obra una convocatòria de propostes en vídeo dirigida a artistes de tot el món.

El tema de la convocatòria –jour de fête- fa referència a la idea de festivitat i celebració, entesos en un sentit ampli. Aquest temàtica convida a explorar aspectes com la dimensió social i col·lectiva d’allò lúdico-festiu, la simbologia del poder inherent en els rituals socials, la construcció de la identitat col·lectiva, així com també l’esfera d’allò familiar o les nocions de tradició i ritual.

Les obres seleccionades a partir d’aquesta convocatòria formaran part de l’exposició de videoart Jour de fête, que tindrà lloc a the private space gallery durant el mes de maig de 2011, en el marc del festival internacional de videoart loop. La selecció d’obres i el comissariat d’aquesta exposició aniran a càrrec d’Alexandra Laudo [Heroínas de la Cultura] i Pedro Torres.

Podran participar tots aquells artistes o col·lectius que ho desitgin, sense distinció de nacionalitat, residència o edat, que presentin propostes de videoart sota el tema Jour de fête.

Cada autor o col·lectiu pot presentar fins a un màxim de 3 obres a concurs. La durada de cada una no pot ser superior a 15 minuts.

La convocatòria es tanca el 13 de febrer de 2011 (s’aceptaran els projectes rebuts durant la setmana posterior a la data de tancament de la convocatòria sempre i quan hi hagi una constància de que hagin estat enviats amb data anterior a aquesta.
bases i formulari, aquí: