côcleatv experiències


côcleaTV
dijous 30 de desembre a les 20.00 h
reportatge del II fòrum de les experiències per visionar:

el II fòrum de les experiències per visionar va tenir lloc del 5 al 27 de novembre de 2010. El Fòrum és un encontre dirigit a professionals de la dansa i altres disciplines artístiques que treballen entorn del cos. En aquesta segona edició es van compartir perspectives, coneixements i percepcions sobre el tema -El temps en el cos-.
Tres conferències van iniciar el cicle, seguides d'uns intensius on gent de diferents disciplines (dansa, salut, música, pintura, literatura,vídeo) van treballar junts a porta tancada i molt lliurement sobre el tema del temps en el cos.

El debat va adoptar divesos llenguatges i formes que van ser recollides en vídeo i també mitjançant una crònica textual dels fets. Mireia Chalamanch i Mireia Beryl, curadores de l'esdeveniment van proposar també un laboratori per explorar diverses percepcions del temps. Finalment les conclusions es van fer públiques amb un diàleg en sessió oberta. CôcleaTV que ha estat present a diversos moments del projecte, us ofereix reportatge que resumeix els moments més interessants de tot plegat.