f'art nou número cultural

ha sortit el segon número de la revista F’ART -revista d'agitació cultural- del barri de les Escodines de Manresa, sota el títol: A través de la imatge.

Les imatges són presents en la vida social i cultural i tenen multitud d’utilitats, reflexionar, mostrar, predir, comunicar… Juntament amb les paraules són dues eines potentíssimes per donar un sentit a allò que desitgem, sentim, busquem.

Per aquest motiu, en aquest nou número de la revista F’ART es fa una repassada a través de la imatge per l’art contemporani, mitjançant una fantàstica entrevista a Dario Reina; per veure món ens plantem davant del cinema iranià per veure que s’hi cou, des de Nova York ens fan reflexionar sobre l’impacte de la tecnologia; viatgem fins Oslo, pel seu paisatge gelat i pels seus pintors; entrem en el teatre relacionant-lo amb la vida quotidiana; es repassa la llegenda de St. Jordi amb una carinyosa ironia i s'acaba amb fotografies, il·lustracions i anècdotes culturals per veure que dins de la diferència sempre hi ha punts de semblança.

punts de distribució (berguedà):

- biblioteca vinyes i cluet (berga), llibreria quatre cantons (berga), llibreria mafalda (berga), escola EAD (gironella), la font del balç (casserres) la ginesta (berga), konvent (cal rosal), biblioteca guillem de berguedà (puig-reig)