cursos xarxa gospel catalunya 2009 - 2010

cursos de la xarxa gospel de catalunya 2009 – 2010
Ramon Escalé

Xarxa Gospel de Catalunya
info@xarxagospel.com

FORMACIÓ INTEGRAL PER CANTANTS

Els cursos de formació integral es duran a terme en quatre sessions intensives de 8h en dissabtes dels mesos d’Octubre , Novembre , Gener i Març i un cap de setmana de final de curs hi haurà el convidat d’excepció Daniel Thomas. També s'ofereix la possibilitat depenent de les possibilitats i les inscripcions de fer grups que facin sis sessions de 4h en dissabtes dels mesos d’Octubre , Novembre , Gener , Febrer , Març i Abril
Els grups seran reduïts (màxim , 10 participants ) per tal d’oferir una atenció molt més personalitzada a cada cantaire.
LA XARXA GOSPEL DE CATALUNYA, és, en essència, una entitat vinculada a la Xarxa de les Cases de Música Popular que pretén dinamitzar la música gospel a Catalunya, impulsant i gestionant cors de gospel, així com realitzar activitats vinculades amb aquest estil musical.
Actualment pertanyen a la Xarxa els cors: Gospel Sons de Mataró, Gospel Hearts de L’Hospitalet, Esclat Gospel Singers de Manresa, Barcelona Gospel Messengers, Argentona Cor de Gospel, Cor de Gospel de Montmeló i Ubuntu de Barcelona.