exposició Joan Ribera + calendari - berga

Ràdio Berga edita el calendari per al 2009.

Les fotografies del calendari i una quarantena més es podran veure en una exposició que s'inaugura avui al Pavelló de Suècia (berga).

L'emissora ha publicat 10.000 exemplars d’un calendari de paret que ara s’està distribuint bústia a bústia a tota la ciutat.

Les imatges que il·lustren els mesos de l’any són del fotògraf de Guardiola de Berguedà Joan Ribera, desaparegut el 2005. Instantànies de paisatges que capten moments de bellesa i paisatges pausats.
El calendari s’acompanya d’una biografia del fotògraf, que signa el director de l’Arxiu Comarcal del Berguedà, Xavier Pedrals. També hi ha una salutació de tots els que fem possible Ràdio Berga.
Totes les fotografies del calendari, i una quarantena més es podran veure en una exposició de l’Institut d’Estudis Fotogràfics, que avui dimarts, a les 8 del vespre, s’inaugura a l’Arxiu Comarcal del Berguedà, al Pavelló de Suècia.
Les persones que no el rebin a casa, que visquin fora de Berga o que en vulguin una altra còpia, el poden venir a buscar a les oficines de Ràdio Berga, al passeig de la Pau, 55, entresòl, fins que se n’esgotin les existències.
L’elaboració del calendari compta amb la col·laboració de Xavier Pedrals, de l’Arxiu Comarcal del Berguedà i de la família del fotògraf, que s’ha bolcat en la selecció de les millors imatges.

nota:
informació extreta de http://www.radioberga.cat/