íssim i bosc

íssim
solsona

fins el 27 d'octubre 2012



exposició bocins de bosc -ramon padullés i pep call



El vent bufa de ponent, els boscos remuguen, xerren i expliquen les seves històries d'antics bandolers, reis de l'estraperlo, maquis i fins i tot les dels emboscats.

El temps va transcorrent inexorable i les persones canvien; ara molts corren pel sotabosc cridant constantment... la por de perdre's els amoïna, semblen sords com una tàpia o incapaços de viure sense sons estridents de falsa companyia.

Torben i molesten els residents d'aquestes contrades, i fins i tot les feres s'han d'allunyar, però com tot està envaït, han de seguir corrent cap una terra llunyana o una fondalada inaccessible... Això vol ser un homenatge a la nostra terra, a les persones que hi viuen i a qui la respecta.


ramon padullés - arquitecte, treballa en molts àmbits del món de l'art: dibuix, fotografia, escultura, gravat... Aquí presenta una col·lecció d'obres, de bocins de bosc, en forma de pintura a l'oli sobre tela i sobre fusta.


pep call - és pagès, enginyer tècnic agrícola, viu i treballa al Call d'Odèn o té activitat ramadera, forestai i d'agroturisme. S'ha interessat sempre per l'art. Manipula diferents materials creant volums i emplenant espais segons les seves experiències personals.

+ info aquí.