TINTA XINESA ENTRE E.LLEVAT I Z.BAUMAN

INFRA_LINES
UAB - SALA TEATRE - BARCELONA

Fins el 20 de desembre 2012

Enric llevat presenta infra_lines.


L'obra d'enric llevat està realitzada amb tinta xinesa negra. És una exposició inclusiva, fruït de la col·laboració de diferents investigadors de la uab per fer-la completament accessible a persones amb discapacitats.  

L'exposició s'inspira en les teories socials del conegut filòsof zygmunt bauman. Les línies en moviment de llevat són la interpretació visual de la filosofia vital de bauman: viure en un temps d'incertesa, les pors actuals, la fragilitat dels vincles humans, la societat líquida. Si l'espectador s'atura en cadascuna de les obres hi podrà veure suggerents figures humanes entortolligades entre sí, delirants paisatges o tot allò que la línia permeti imaginar. El passeig que proposa l'autor és mirar sota aquestes línies i descobrir què s'hi amaga a sota.  L'exposició va acompanyada d'un vídeo documental que explica el procés creatiu de l'artista.

Aquesta exposició, comissariada per la investigadora eva jové, és molt més que una exposició. És un projecte innovador, amb un treball i recerca important al darrera per fer de la mostra una exposició inclusiva i universal, ja que compta amb diversos elements que la fan accessible a persones amb diferents discapacitats.

+ info aquí.
+ info enric llevat aquí.


- vídeo aquí
- revista aquí.