altres raons de pes

manresa


...neix raons de pes


Una plataforma de manresa, de caràcter independent, formada per diversos activistes culturals i amb dos clars objectius: vetllar per què les músiques vinculades a la cultura pop i que queden fora dels circuits més populars puguin ser presentades a manresa, en les millors condicions possibles i a la vegada difondre les actuacions amb una cura especial i facilitar l’accés a la informació al públic.

Els seus fundadors, eduard serra, eduard finestres, david torres i maurici ribera dieun que , raons de pes vetllarà perquè les músiques vinculades a la cultura pop siguin presentades a manresa en les millors condicions possibles, amb una programació itinerant per diferents espais de la ciutat en funció del tipus de proposta musical i el seu abast".

La plataforma divulgarà les actuacions amb un tracte especial i facilitarà l'accés a la informació al públic sobre els grups que considerin convenients a través d'un bloc ja operatiu (lesraonsdepes.wordpress.com), entre altres eines TiC. D'aquesta manera, els possibles assistents al concert gaudiran de més informació sobre la banda que actuï. Així mateix, raons de pes també mantindrà un contacte permanent amb productores i agències de grups amb la finalitat de programar propostes en els llocs més adients.

trobareu l'enllaç del bloc aquí i al lateral del nostre bloc.