katsumi komagata a manresa

escola d’art de manresa
c/ infants, 2
manresa

dimarts, 22 de febrero 2011

Oportunitat única de conèixer i treballar amb una figura de talla internacional dins l'àmbit del llibre infantil: katsumi komagata, dissenyador i il·lustrador, reconegut arreu per la seva feina en la creació de llibres per a nens.

La jornada durarà aproximadament unes 4h., i es dividirà en dues parts. En primer lloc, katsumi komagata oferirà una xerrada sobre la seva obra i la seva trajectòria. Seguidament, i després d’un descans, realitzarà una taller pràctic per aprofundir en els seus materials, tècniques i innovacions.

katsumi komagata és un guardonat dissenyador gràfic japonès, que treballa amb la seva compan­yia ONE STROKE a tòquio, japó.
Nascut el 1953, katsumi komagata va passar cinc anys treballant com a dissenyador gràfic a nova york, on va guanyar l’ADC Silver Award el 1982. Un any després va tornar al japó, on acabaria establint-se pel seu compte creant l’estudi ONE STROKE el 1986.
Inspirat pel naixement de la seva filla, el 1990 katsumi comença a crear col·leccions de jocs visuals en forma de targetes plegables (de la sèrie Little Eyes), i llibres-joc per a nadons i nens petits pensats per estimular la seva curiositat i per fomentar la interacció entre pares i fills a través del seu ús.