pep pérez trastoca la font

lloc: font del balç
casserres (prop gironella)
fins: final gener
després de la bona acollida de la primera exposició, pep pérez torna al berguedà i per converteir la font del balç de casserres (prop gironella) en una tira de còmic gegant.
Influenciat pel món del còmic en el que es va iniciar i des d’on fa pocs anys va canviar el llapis pel pinzell, experimentant la nova faceta de pintor sota el nom de Pep Pop Pintor i plasmant personatges de gran tamany amb colors vius, alegres i amb una simplicitat admirant.
Rere les seves pintures iròniques s’amaga un pintor fugitiu de la llum pública i amb un gran sentit crític i amb aquella sincerat que de vegades pot trencar i ofendre.
L’artista ha publicat regularment amb tres de les revistes més importants del còmic espanyol (Víbora, Makoki i TME) creant Raúl el Rude, un personatge transgressor i apassionat de l’ska i que no es tallava un pèl a l’hora de parlar de sexe, violència i drogues, que vivia històries totalment surrealistes i que actualment gràcies a internet, s’admira i es descarrega des d’arreu del món.
L’exposició és comissariada per moviment punt zero dins del projecte art de poques flors.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Feliçitats a PPP! M'agrada els colors que fa servir.