fART revista d'agitació cultural

Des del barri d'Escodines, a Manresa, neix un nou projecte: fART revista d'agitació cultural. Una revista que pretén recolzar nous talents artístics i apropar la cultura a les persones del carrer.
Hi haurà seccions de cinema, fotografia, pintura, escultura, arquitectura, música, literatura, il·lustració, anècdotes culturals, agenda, etc. Tot partint dos dos premises: qualitat i originalitat.

També tindrà col·laboracions de fora, de Madrid, Chicago, New York, Mèxic, Colombia, Argentina, etc.

fART una revista per a tots i de tots i per aquest fi necessitem l'ajuda de vosaltres. Serà una revista gratuïta de freqüència trimestral amb un tiratge de 500 exemplars i una versió digital dins de la web de l'AVVE (Associació de Veïns i Veïnes d'Escodines).

Per aquest fi hem obert un número de compte a la Caixa per tal que els socis i amics de fARTS amb les seves aportacions anuals simbòliques puguin ajudar a donar llum a aquesta nova criatura que tantes alegries ens donarà. Hi ha persones que hi posaran 5 euros i d'altres 20, no volem en cap moment que les economies domèstiques trontollin. El número és el següent:

- 2100-4955-57-2100253872

La distribució serà per Manresa i Barcelona http://laciutatinvisible.org/cooperativa/.

Esperem en una setmana tancar el lloc on deixarem la revista a Vic, Berga i el Vallès Occidental.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Me n'han parlat molt bé! Espero amb candeletes el primer número! Bon nadal!