és busquen pel·lícules domèstiques

Fundació Photographic Social Vision (http://www.photographicsocialvision.org/) organitza una exposició que tindrà lloc en una galeria del centre de la ciutat de Barcelona, en plena Plaça Catalunya. El tema de l'exposició és l'espai domèstic.

L'objectiu és explorar com es viu en les llars, és a dir, quin tipus de relacions creen els individus entre si en aquest espai i quines interaccions estableixen els individus amb els objectes que els envolten (i fins i tot amb els animals que viuen amb ells). Així mateix, ens proposem reflexionar sobre la relació entre espai públic i espai privat. L'exposició se centra en l'àmbit urbà occidental.
Durant l'exposició, que s'inaugurarà el 15 d'abril, es duran a terme un seguit d'activitats paral.leles. D'entre aquestes, hi haurà dues sessions dedicades al cinema etnogràfic. Totes les projeccions tindran lloc en el mateix espai de l'exposició, seran gratuïtes i estaran degudament anunciades.

El termini per a l'enviament de pel.lícules (si és possible, no gaire llargues) basades en l'espai domèstic està obert. Per favor, envïin una còpia de la pel.lícula en DVD a la direcció següent juntament amb el formulari d'inscripció degudament omplert.

Roger Canals, C/Villarroel, 103, 1, 1, 08011, Barcelona.

Per a qualsevol informació, no dubteu en contactar-me per correu electrònic al: rocanals@gmail.com