offsouvenir - konventpuntzero 2009

Offsouvenir
(vídeo promocional konventpuntzero’09)
Primera part.
Amb la idea de sortir dels circuïts professionals que poden envoltar i servir de recurs a l’hora de crear un projecte, konventpuntzero va decidir proposar el vídeo promocional de l’edició d’enguany, a alumnes de batxillerat artístic, per tal de donar l’oportunitat a expressar-se i a la vegada, per part de konvent, poder gaudir del pensament verge i gens contaminat dels joves estudiants.
marta martínez i jennifer moreno van respondre a la proposta presentada sense cap tipus de paràmetre establert i amb total i absoluta llibertat creativa.Les dues estudiants van treballar a partir d’una pluja d’idees a l’entorn de l’art d’acció i l’art conceptual i efímer, l’art que surt de dins amb l’expressió lliure i total.
El resultat, segons les seves creadores, és un intencionat gest d’apropament entre l’espectador i qualsevol manifestació artística, cercant un paral·lelisme amb una acció quotidiana.
La primera part es podrà veure des del 15 d’abril fins el 15 de maig

1 comentari:

Anònim ha dit...

si aixo es art, el planeta terra es triangle!!!!!! es ven be que aixó només ho enteneu els del món de la farandola!!! entre vosaltres potser opineu que aquest "treball" es magnific, pero per mi aixo es una puta merda i mai mes ben dit!!!