Elliott Murphy concert berga


23/maig/09
berga
la general
23:00 h.

Elliott Murphy en concert a berga
Elliott Murphy és, sens dubte, un dels més extraordinaris personatges dins la història del Rock. Novaiorquès resident a París, molts el consideren un dels més apassionats, culte i inteligente compositor del rock.
Elliott Murphy s’ha llaurat una sòlida reputació gràcies als seus concerts, íntims i enèrgics al mateix temps, en els que mostre una gran capacitat per a conectar amb el públic. “April” és una autèntica exhibició de les seves habilitats com a intèrpret i com compositor.
Temes com “Wild Horses” (una emotiva versió del tema dels Rolling Stones), revela la calidesa i possibilitats expressives de la veu de Murphy, a caball entre el millor Bob Dylan i Lou Reed, propera unas vegades a Tom Petty i altres a Leonard Cohen.
Fa gires constantement, tan sols com amb la seva banda. Apart del seu impressionant creativitat musical, ha escrit una col·lecció de relats curts i una novela, “Frío y Eléctrico”, publicada en varis idiomes. Va escriure també les notes de portada de l’àlbum “69 live” de The Velvet Underground.


Venda d'entrades; Rock&Classics, Dolceria Pujol, La General, Cal Negre i La Font del Balç.Reserva d'entrades; http://www.dolceriapujol.com/ Preu; anticipada 12 euros, taquilla 15 euros.