CULTURITZA'T A GIRONELLA

ESGLÉSIA VELLA
GIRONELLA

OCTUBRE I NOVEMBRE 2012

El poble de gironella està plantant cara a tot plegat. 

Arriba la programació del culturitza’t 2012 i si l'any passat tocaven campanes, enguany, ja és tot un luxe.

I és que no s’hi posen per poc: ADRIÀ PUNTÍ, LLIBERT FORTUNY, ANNA COLOM I PAUL BOUSANDER, entre altres...
L’entrada a només tres euros, horari de tarda-vespre i el lloc, fantàstic, l’església vella de gironella. Tot un palau, no es pot demanar més.

Encetarà el show el, dissabte 20 d'octubre a les 20:30 h, el magnífic senyor adrià puntí, o puntí josep, qui sap, però tampoc importa. Per a molts és un geni, per altres, és només un desgraciat. Vaja, que el festival està servit.
Presentarà viatge d’un savi vilatrista cap enlloc, en el qual el músic del veinat de salt (girona) incorpora un repertori amb un avançament de noves peçes i alhora revisitant les cançons que l’han acompanyat durant tota la seva carrera.
Una guitarra, una veu i un piano són els protagonistes d’aquest format, que mostra la vessant més propera i íntima del compositor.

La setmana següent del puntí continuarà el programa amb la coral estel. El seu repertori inclou música de totes les èpoques i estils, de la música clàssica i antiga, als musicals de broadway o del gospel i dels espirituals negres a les sardanes.

Un altre punt especial, serà el flamenc pur de la mà d’anna colom i paul bousander



Mireu tota la info, ja que s'ho val. Acabarà el festival amb el projecte del conegut músic llibert fortuny, amb un espectacle, teòricament infantil i que els pares i familiars disfrutaran més que la canalla. 

Felicitats culturitza’tss
Tota la info i horaris aqui