veus de luxe per un cap de setmana ric

sisena edició del cicle veus, una iniciativa sorgida de l’entitat Amics de la Música i les Arts Escèniques de la Catalunya Central (AMARESC) que des de la seva segona edició ja va adoptar un format descentralitzat, englobant diferents escenaris de la Catalunya interior.
dissabte. 10 de juliol a les 22:00 h.
Callús, el Vagó:
MARTA RIUS.
Les noves dones de la bella cançó. Presentació, a la Catalunya central, del nou treball discogràfic de la intèrpret i cantant Marta Rius a l’entorn de les dones de la “nova cançó”.
diumenge 11 de juliol 19:00 h.
VEUS AL VERMELL
c/ de les piques
manresa
Una jove promesa convertida en realitat gràcies a unes cançons emocionants i a la seva capacitat per interpretar-les dalt de l’escenari.
Des de la discreció i la fragilitat, la seva veu et sedueix inmediatament quan escoltes “Una forma de hablar” (BCore Disc, 2010). Com si ens expliques un conte infantil, Maria Rodés canta i tota ella es fa tendra, mangètica, serena. I al seu voltant l’acompanyen sons que se situen entre Pascal Comelade i Beth Gibbons.
Tot plegat es converteix en l’encontre perfecte d’una cantat que vol reflexionar sobre les tristeses i les alegries de la vida al compàs de melodies gairebé perfectes.
diumenge 8 de juliol, a les 19:00 h