konvent club - pure dub !

9 de juliol’10
konvent club

Pure Dub!

Nit enfocada a la música dub on deixarà palès que aquest gènere està en contínua evolució. Els encarregats seran Redwan, dj Ravignam i Samuel M.

Redwan
Detroit, UK i Berlín són el 3 pilars d'aquest apassionat de la música electrònica. Aquesta nit dedicada al dub, on Redwan donarà una pinzellada a aquest so, des de la vessant més techno.
Un repàs musical a segells com Metroplex, Deepchord, Studio 1, Rhythm & Sound, Basic Channel, Chain Reaction, Tresor, Ostgut Ton, Hyperdub, Planet Mu, DMZ, Skull Disco, entre d’altres.
http://www.myspace.com/rdwn

dj ravingman
A principis del segle XXI és quan neix una nova tendència provinent de la fusió entre el 2 steps, uk garage i el dub jamaicà. Aquest so innovador i intel·ligent se l anomenat dubstep i ha estat capaç d inundar tots els racons dels suburbis de Londres per després contaminar Europa i part del món.
Aquest so és el que presentarà el nostre convidat dj ravingman, on omplirà el konvent de breaks! Sens dubte un dels ítems de modernitat electrònica.
http://www.myspace.com/djravingman

Samuel M.
En aquesta ocasió Samuel M. ens mostrarà la seva part més dubby, deixant de banda la seva faceta més hard per passar a l evolució lògica que està tenint el dubstep i el techno de nova fornada inspirat en el break i els grooves més foscos Una mescla perfecte entre el dub, la idm i el techno de
tota la vida. http://www.myspace.com/djsamuelm

artista pictòric convidat:
josep grifoll
pintor en constant (r)evolució, fotògraf i escriptor-poeta difícil de classificar pel seu incansable combustible per crear sense parar. Es defineix com a malalt crònic de l’art i sense medicaments per a solucionar-ho.
Grifoll, és vers, és textura, és fotografia, és escultura, és missatge anònim i optimista al mig del carrer, i sobretot, és artista pur i amb majúscules.
Un personatge rebel del que no li fa falta retòriques ni normes ni compassos per crear. Cercador de trastos i matisos, els transforma amb materials artístics altament contaminants, atmosfèrics i evocadors de sentiments, envoltats d’una aureola que fa que t’atrapi radicalment.
+ info a: