oldschool rave party !

divendres, 16 de juliol 010
konvent club
cal rosal
divendres 16 de juliol 2010
OLDSCHOOL RAVE PARTY!
Start 1:30 – Ende


Mentre la setmana passada ens endinsàvem a la foscor del dub més pur dels suburbis londinecs, aquesta setmana és el torn d’una de les festes més esperades d’aquest konvent club, la nit dedicada a la música techno per excel·lència.

MCMX live! (barcelona)

Aquest duet són la viva realitat de que avui, després de 20 anys, encara es possible fer música techno de qualitat, tal i com els primers dj’s i productors feien a principis dels 90’.
Equipats amb sintetitzadors i caixes de ritmes, despleguen un directe hipnòtic i contundent utilitzant els sons més característics del techno i fent del seu directe una celebració realment per a puristes de la matèria.

Samuel M (berga)

En aquesta ocasió el nostre resident podrà desplegar el seu arsenal de tracks per acompanyar el directe de MCMX, amb el discurs musical que més el sedueix: el techno.
Els seus sets es caracteritzen per l’elegància de la mescla i per la selecció musical basada i enfocada directament a Detroit i Berlín, combinant el techno de nova facturació amb el techno oldschool de tota la vida. www.myspace.com/djsamuelm

artista convidat:
homenatge als graffitis de catalunya

En les dues anteriors setmanes els protagonistes convidats van ser artistes amb nom propi: mireia ferran i josep grifoll, el dos van proposar per separat un material contundent, elegant i de molta qualitat.
Per aquesta ocasió els convidats seran els artistes de carrer que s’endinsen a l’street art.
Un homenatge a les parets que parlen, els graffitis a catalunya, pintats per uns personatges capaços de biseccionar la realitat, amb els quals creen un llenguatge propi, plasmant a través de la seva pintura una crítica a la vida urbana. Es podran veure imatges d’artistes com skiny, wzy, 32202, mëgan, urih, ...

il·luminació:
col·lectiu dejâva (berguedà)
Dejâva és un col·lectiu que s’endinsa de ple al món de la cultura en majúscules, ja sigui art visual com accions rebels al carrer.
Per aquesta ocasió desplegaran l’arsenal més visual i creatiu per vestir l’espai amb grans dosis d’imatges i moviment.