GOD SAVE THE RED


STROIKA - MANRESA
Divendres 11 de gener 2013

Ara ja si, any nou vida nova i la merda de sempre.
Si mirem enrere igual podem tenir algun ensurt. És l’hora dels adéus, altra vegada. Empoleineu-vos, tireu-vos colònia i agafeu les màrfegues i les etiquetes grogues. el vermell de manresa ja és un mite dins dels nostres cors i ànimes, però encara queda una oportunitat per tirar lejia als seus socis, ja que divendres de ven segur estaran a dalt de tot de la sala stroika, acompanyats de tres propostes estupendes.

LES SUEQUES
Una banda de rock-pop postpunkitzat, fresc i fosc. La banda està formada per una baixista que canta, una guitarrista que balla, una teclista que també toca altres joguines, i un bateria que toca les maraques. És una banda amb lletres senzilles, però punyents i líriques, amb un set-list sorprenent i complet, que són capaces de sortejar un wok en directe, llançar caramels o fer una coreografia de superheroïnes. Es fan les sueques però no ho són. Definir-se és precisament el que no poden fer. http://lessueques.bandcamp.com/

Les Sueques - Terrorista from Repetidor on Vimeo.

MENEO
Un personatge electro-tropical ja coneixedor pels addictes del vermell. Una tempesta divertida de música ballable i hits del NO-VERANO a càrrec del senyor Rigo.



LA COMUNIDÄD
Tampoc hi podien faltar, els sibarites de l’electrònica ja van tancar el cap d’any i la festa total del vermell i ho tornaran a fer, una vegada més, amb una sessió que esperem ho facin baixar tot.