miguel leal és robot marciano

galeria artevistas
passatge del crèdit, 4
barcelona

fins el 4 de març 2012

L'artista de nova generació, miguel leal (sevilla, 1984) presenta desencuentros.

Amb una cinquantena d'obres duts a terme en els últims mesos amb acrílic, charcoals, llapis i marcador, l'exposició es caracteritza per l'accent que vol posar l'artista en la seva evolució personal, com a complement al seu procés creatiu amb noves tècniques i formats.

Per a aquesta exposició, leal decideix despullar la seva ànima, deixar al descobert els desencontres (el que no ha estat, la qual cosa no és i el que podrà no ser) començant un procés de descobriment personal que no vol destapar les seves frustracions, sinó estimular reaccions.

Perd el control i es deixa portar per la llibertat d'expressió en un terapèutic procés de creació. El seu llenguatge no és la paraula, és la pintura: Leal conversa amb la tela i el paper a través de línies desenfrenades que deformen figures. Figures que la ment de l'artista concep inicialment com a recognoscibles i que va desfigurant a poc a poc per convertir-les en al·legories.

miguel leal investiga els desencontres: el seu procés creatiu culmina amb la interpretació pictòrica d'un sentiment o, més aviat, d'una percepció personal d'un esdeveniment. Les seves obres ens permetran apreciar el veritable valor dels retrobaments.


+ info aquí.