zero a onze



konventpuntzero
cal rosal
11,12 i 13 de juny 2011
cal rosal

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Records de 2001:

-Abans, la pelicula
-Durant, les torres bessones
-Desprès, la caça de bruixes.

Anònim ha dit...

m'agrae molt el vídeo-presentació!!

jennifer

PepG ha dit...

Konvent punt zero.
Fer el mono. Maravellós.
El trobo molt encertat y autocrític.
Cuasi suggereix als participants que es preguntin si están fent el mono o no. Algún es respondría que sí: cambiaría el xip. Molts es repondríen que no, doncs bé, nem fent. Alguns es posaríen a insistir en què vull dir, si fer art necesariament comporta sortir dels cánons. Més encara en el cas del ¿underground? Konvent.0. No cal que hi donguem moltes voltes. No cal 'porfiar' que diríem en espanyol. Qui vulgui entendre'm que m'entengui. La intenció es la que es, un foment d'autocrítica, que es el motor del progrés y l'antidot de l'estupidesa.

Endavant Konvent.0 et desitjo progrés y encert encara que potser ningú pugui saber en què consisteixen en aquest context.

Unknown ha dit...

I think that this little clip is very sensitive, discreet, picking up the very idea of "konvent.o" to say something different that can be understood in an artistic way;
it's touching softly and carefully the strings of originality - I loved to see how concentrated and with how much time the monkey is able to observe ...

Anònim ha dit...

Poder viure i veure aquest projecte és entendre l'artista, l'art i el respecte al convent i a la gent que creu amb l,essència.
Un projecte que s'ha forjat any a any i a crescut amb austeritat.

Anònim ha dit...

Fer el mono és l'única veritat.
Aquest dilluns jo el vaig fer amb més ganes que mai.
Gràcies per la gavia.