quico palomar al gurmet

gurmet delicatessen
passeig pere III, 92
manresa

fins el 5 de febrer del 2011

exposició de quadres originals de quico palomar.

francesc palomar i capdevila “quico” és un artista multidisciplinar supervivent de l'escena hippy dels 70's, és un dels últims bohemis. un amant de l'art, la música i la vida. Nascut a moià a finals dels 50 fou membre fundador de la fura dels baus. Com a músic formà part del grup “Tribu” de Santi Arisa, el grup de rock Aviram, i els Bourbons amb els qui edità el disc “Ous de Reig” (Salseta Discos). Com a cantautor actualment està tocant per tota la geografia catalana amb la quico palomar experience.
Recenment va actuar a l'espectacle rambleros amb Pau Riba, Sisa... Als 70 va marxar a Barcelona on com a artista plàstic/pintor no ha parat de fer murals, vendre dibuixos, fer shows... Als 80 va construïr un vaixell viking, recentment va col·laborar en la construcció d'una cabra d'or per una festa popular a Moià.
Els seus quadres, reproduccions i aquarel·les circulen per tot el món. Ell fou el creador d'un dels retrats més famosos de John Lennon fet a base de dibuixos minúsculs. Va participar al documental “Amb qui parlo?” de Lluna Antúnez.