cicle veus i intèrprets emergents AMARESC

sisena edició del cicle veus, una iniciativa sorgida de l’entitat Amics de la Música i les Arts Escèniques de la Catalunya Central (AMARESC) que des de la seva segona edició ja va adoptar un format descentralitzat, englobant diferents escenaris de la Catalunya interior. En el transcurs d’aquestes sis temporades musicals estiuenques, han procurat consolidar un projecte de programació i difusió musical innovador, ambiciós i arriscat a la Catalunya Central, motiu pel qual, especialment enguany, degut al complicat context de dificultats econòmiques que ens afecten, ens omple de satisfacció poder celebrar-ne una nova edició més ambiciosa que mai.
2 de juliol, a les 22:00h
Castell de l’Oller del Mas (Manresa),
Gala lírica: SCHUBERT A LA FRESCA Espectacle inaugural a l’entorn de la música vocal del compositor romàntic F. Schubert, a càrrec de la CORAL CANTIGA, amb els solistes Barbara Kusa (soprano) , Marta Cordomí (mezzosoprano), Michael Terry (tenor), Toni Marsol (baríton), sota la direcció de Josep Prats.


10 de juliol, a les 22:00h.
Callús, el Vagó:
MARTA RIUS: Les noves dones de la bella cançó Presentació, a la Catalunya central, del nou treball discogràfic de la intèrpret i cantant Marta Rius a l’entorn de les dones de la “nova cançó”.

26 de juliol, a les 21:30 h.
Santpedor, Plaça Gran:
CARLES DÈNIA: Tan alta com va la lluna L’aplaudit cantaor valencià Carles Dènia presentarà els seu darrer treball a l’entorn del cant d’estil tradicional valencià.

30 de juliol, a les 20:15h.
Castell de Cardona, Col·legiata de Sant Vicenç:
POÈMES D’AMOUR I EL AMOR BRUJO L’actor Jordi Dauder i la prestigiosa cantaora Estrella Morente, acompanyats per l’Ensemble de l’Orquestra de Cadaqués, oferiran un concert dedicat a les cèlebres obres dels compositors Isaac Albéniz i Manuel de Falla.

VEUS AL VERMELL (manresa)
Concerts d’intèrprets emergents i noves tendències musicals –
Diumenge 4 de juliol, a les 19:00h.
CELESTE ALÍAS:
Miscel·lània 3 experimenta
http://www.myspace.com/celestealias
Diumenge 11 de juliol, a les 19:00h.
MARIA RODÉS
http://www.myspace.com/mariarodes
Diumenge 8 de juliol, a les 19:00h
ESPALDAMACETA