expo Avis Corpus Lux la font del balç

exposició fotogràfica Avis Corpus Lux
lloc: font del balç, casserres (prop gironella)
fins: 6 de març’o10


pep s. anglès (berga, maig 1967)
laia s. sistach (berga, juny 1987)

L’exposició està formada per un conjunt de 10 fotografies amb el cos com a nucli central. La seva nuesa, pura, fràgil i vulnerable. La recerca de la puresa reflectint les diferents parts del cos de diferents persones així com també diferents postures. Totes les parts dels cossos fotografiats porten un element conductor que fa de nucli bàsic per poder reflectir la metàfora visual artística que es vol plasmar en aquest projecte.
Les fotografies són en color sèpia, donant un matís especial a tot el conjunt d’imatges.

pep s. anglès és diplomat en disseny de moda IDEP – institut superior de disseny i escola de la imatge de barcelona i actualment és tècnic en vestuari al departament de sastreria del gran teatre del liceu de barcelona.

laia s. sistach va realitzar el cicle de grau mitjà d’art final. EAD - escola d’art i disseny del berguedà de gironella. Com a treballs va desenvolupar el disseny del logotip per l’empresa EDSEGA SL. de malgrat de mar, va ser finalista del concurs de logotips de l’hospital sant bernabé de berga, i va presentar el projecte d’òpera L’Ape Musicale per el gran teatre del liceu de barcelona.

La nova exposició és comissariada per movimentpuntzero dins del projecte art de poques flors.

1 comentari:

Anònim ha dit...

aquestes fotos donen pau, no sé si era buscat...