FIXA'T BERGA



TEATRE PATRONAT
BERGA

dijous 7,14,21 i 28 de novembre 2013
20:30 h

Berga tornarà a acollir per cinquè any consecutiu el cicle de cinema social fixa’t.
El cicle, que té per objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre diferents aspectes socials, consta de la projecció d’una pel•lícula diferent cada dia acompanyada d’una proposta gastronòmica relacionada amb la temàtica del film. El preu de l’entrada, que inclou també aquest tast gastronòmic, és de 5€.

El cicle té per objectiu provocar debat i reflexió al voltant de temes d’actualitat des d’una perspectiva crítica i social, així com fomentar l’interès per la cooperació, la convivència, la cohesió social i la promoció dels drets humans i el coneixement d’altres realitats.


És amb aquesta finalitat que s’han seleccionat els films ‘Pequeña Miss Sunshine’, en el marc del Fixa’t Jove; i ‘XXY’, ‘Una vida nova’, ‘Elling’ i ‘4 meses, 3 semanas, 2 días’ que completen la programació general del cicle. Totes elles, pel·lícules que se centren en la reflexió sobre la imatge que projectem a la societat, la identitat de gènere, l’abandonament infantil, les malalties mentals, i la violència de gènere i l’avortament.


7/11 - XXY
14/11 - UNA VIDA NOVA
21/11 - ELLING
28/11 - 4 MESES, 3 SEMANAS, 2 DIAS

+ info aquí.