missatges paranormals (())



albert palomar debuta en solitari.


ESCOLTA EL DISC AQUÍ

Des de la capital bagenca arriba en palomar en solitari. El cap més visible dels plouen, ataca amb un nou disc totalment nu i sota el títol no estem sols (senitart).

Per aquest motiu s’estrena el clip de "pioca" del seu proper disc. Un tema que segons l’autor és una història d'amor no trobat, ”Jo observo els dos personatges i sé que serien la parella perfecta, ho veig, de fet viuen un al costat de l'altre, però com que tenen horaris diferents mai no es trobaran", explica palomar.

Per fer el clip, s’ha ajuntat amb un gran personatge que és en gerard normal, que segons palomar és "un dels referents del nou cinema independent. Amb en Gerard fa temps que ens coneixem i ell era la persona perfecta per fer-lo. Ho va fer molt fàcil, va venir amb la idea i en poques hores ho vam fer tot. És una història senzilla que està explicada amb només dos plans." L'actriu principal també és una coneguda, la mila lópez, que fa un paper espectacular.

A l'espera de tancar més dates, els concerts ja programats són:

14/04/12 Estrena del disc al programa Triology Rock Sant Joan de Vilatorrada - 26/04/12 Presentació al Sielu de Manresa - 19/05/12 Parrockia de Balsareny - 27/05/12 Ateneu d'Artés - 03/06/12 Atmosfera de Torelló - 28/07/12 Forn de la Calç (Calders) - 23/08/12 Manresa - 14/09/12 Fem Ateneu Arenys de Mar