projecte fotogràfic jordi plana


Projecte fotogràfic: 12 de gener de 1953


El fotògraf berguedà Jordi Plana busca persones nascudes el 12 de gener de 1953, edat en la que va néixer el mateix Plana, per tal de retratar-s’hi conjuntament i mostrar el tracte de la vida i les mostres del pas del temps en el mateix espai de temps viscut.

S’agrairà que la crida es faci extensiva a persones que puguin estar interessades i compleixin l’únic requeriment, néixer el 12 de gener de 1953. No importa la situació geogràfica ja que el projecte es pot fer extens a qualsevol part del món.

Amb un arxiu de més de 20.000 fotografies de viatges i principalment de gent de carrer, Jordi Plana utilitza la fotografia com a mitjà d’expressió, realitzant muntatges audiovisuals que el du a participar a importants festivals internacionals i a poder ser nomenat millor realitzador d’audiovisuals de l’any 2001 a Bèlgica, tot i que actualment decideix desmarcar-se d’aquest camp i introduir-se plenament a la fotografia, emprant el cos humà com a principal element comunicador. Plana va torna a mostrar la seva obra artística el passat desembre’08 després d’un llarg període de no presentar cap projecte a títol individual amb la controvertida exposició Out presentada al frankfurt Berga de la mateixa ciutat. Tot i això, no s’ha aturat i ha treballat en nombrosos i interessants projectes particulars com els dels músics i artistes Carles Casas, Roger Mas, Enric Pla i Montferrer, Carles Canal, a part de col·laborar i participar amb konvent punt zero i amb la companyia Tràfec-teatre.

Contacte:
Jordi Plana - 08600 Berga
jordiplanapey@jordiplanapey.com
609340443