música - moguda del berguedà - gironella


25/abril/09

gironella


Torna la Moguda del Berguedà

Des del 1985 al 2001 es van realitzar 18 edicions de la Moguda del Berguedà. La Moguda era el punt de trobada de les formacions musicals de la comarca, un moviment cultural juvenil. Milers de joves, de perfils i llocs diferents, van convertir durant anys la Moguda en un espai idoni de trobada però per diversos motius la Moguda del Berguedà es va deixar de celebrar el 2001. El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Berguedà i varis ajuntaments de la comarca han recollit la iniciativa d’alguns joves i és així com, treballant conjuntament, reneix la Moguda del Berguedà.

La 19a Moguda del Berguedà
serà el dissabte 25 d’abril de 2009 a Gironella. Durant la tarda hi haurà diverses activitats culturals i després del sopar popular, el concert amb els grups de música de la comarca. Els interessats tenen a la seva disposició l’adreça mogudadelbergueda@gmail.com per posar-se en contacte amb l’organització.

Durant les següents setmanes s’aniran concretant les activitats i es parlarà amb els participants perquè la Moguda del Berguedà torni a ser la festa musical i juvenil de referència de la comarca.