SEGONA OPORTUNITAT - TRÀFEC TEATRE

FeRIDA
TEATRE MUNICIPAL BERGA

Diumenge 10 de novembre 2013 - 18:00 H



Si us vareu tenir ocasió de veure l’estrena de FeRIDA, aquí en teniu una segona oportunitat. Una posada escènica i estètica que et deixa perplex. Altament molt recomanable sincerament.

Amb aquest espectacle Tràfec Teatre ens va deixar fulminats i clavats a les butaques. Es tracte d'un projecte exquisit, delicat, minuciós i molt treballat. Sense entrar en la dicotomia de professionalitat o amateurisme, estem davant d’un grup que s’ha cultivat i evolucionat, sense perdre l’essència ni l’estètica, amb un interessantíssim llenguatge, no acceptat per segons quin tipus de públic, ja que de vegades, tirar sal a les ferides, pot arribar a ser molt dolorós.


FeRIDA ret homenatge a la pintora mexicana Frida Kahlo. A partir dels seus quadres i del seu cos s’ha construït un espectacle íntim on es pugui sentir la lluita de la pintora :” la meva finalitat principal de la vida és Viure”; encara que va ser una presa ferida constantment tan física com emocionalment. El grup a partir d’una reconstrucció de la seva vida i la visió que en va tenir la seva neboda Isolda, li dedica un altar tal com fan tradicionalment a Mèxic el dia dels Morts

+ vídeo aquí.