HOMES DE FERRO



MUSEU ETNOGRÀFIC DE RIPOLL

Fins el 25 d'agost 2013


Set artistes, set personalitats, set visions, set maneres de dialogar, set de set i molt de ferro.
Gaudir d’escultures als museus, és un deix difícil de trobar. Per aquest motiu, és molt recomanable posar-se les xancletes i fer camí cap a ripoll i ja de pas, visitar el museu que és un espai altament curiós, des de la part baixa on les plantes naturals creixen a les roques, fins a la part de dalt on els exvots conviuen amb armes de foc, llana i cànem. 

Homes de ferro és una exposició col·lectiva d’escultura, on podrem veure una mostra molt important de l’art en ferro que actualment es fa al nostre país.
Son set artistes i set maneres de dialogar amb aquest metall dur. Set estils molt íntims i personals; set formes de cercar un llenguatge propi per expressar sentiments i emocions.

No podem separar, però, la persona de l’artista i a l’exposició es desgranen pistes subtils que ens ajudaran a descobrir el caràcter de cadascun dels autors. Les obres denoten passió i esforç, dues constants que trobem dins els tallers d’aquests set creadors. Uns espais creatius on cada dia s’hi forgen històries i s’hi escolten melodies, que es tradueixen en la bellesa, la sensualitat o la provocació, que trobareu a cadascuna de les obres que s’exposen a l’interior i exterior del Museu Etnogràfic de Ripoll.
   
jordi díez fernández (centelles) // josep miquel rodriguez coma (sant feliu sasserra) // josep plandiura vilacís (taradell) // jordi illamola portero (torelló) // pep hubach vila (pardines) // antonio diaz garcia (tàrrega) -foto superior- enric pla montferrer (alpens).

+ aquí.