ESTRANY - FESTIVAL



ESTRANY
BANYOLES

Dissabte 3 d'agost 2013 – A partir de les 20:00 h

Arriba una nova proposta (cinquè any) de la mà dels nostres fetitxes companys de banyolins. Gent estranya i valent de la que en som seguidors i admiradors de fa temps.

Vora l'estany, estiuenc, lliure i gratuït com sempre, el festival estrany pretén oferir propostes musicals insòlites, parcialment electròniques i poc habituals en terres gironines, tot en un entorn privilegiat i agradable com són banyoles i el seu estany.

Els amants de les sonoritats atrevides i avantguardistes tenen, sens dubte, una boníssima oportunitat per trobar-se a banyoles aquest dia.

Nult, un jove quintet osonenc que estrena disc aquest 2013. Produeixen la seva pròpia mena de post-rock -pràcticament- instrumental, una música fresca, propera, intimista i fortament emotiva.
Pauk, artista gironí de llarg recorregut musical, presentarà allà mateix les seves àmplies capacitats de control d'instruments musicals d'avantguarda. Capacitats amb les que aconsegueix plasmar un fort caràcter al seu so.
Herbata, veterans del dub en directe. Seguidament Iepi, trio instrumental banyolí, mirarà de fer les delícies dels amants del soroll ben organitzat.
Pina i Alizz aportaran a la nit el seu contingut musical més ballable i purament electrònic.
Cauto i Dr. Res, com a DJs, miraran de rebentar la pista, pel bé de tots.

+ info aquí.