T'AVORREIXES AL METRO ¿


BEATRIZ SÀNCHEZ 


La beatriz, que seria de la vida sense ella. Pues el mateix que amb ella. Un personatge passota i amb ganes de pitjar tecles i fins i tot de dir moltes coses. A les comarques centrals no hi tenim metro, però tampoc masses artistes com ella. Mireu algun dels seus vídeos i parlem-ne ¿

Artista doncs multidisciplinària, que ha realitzat interessants treballs en l'àmbit del vídeo, desenvolupant relats audiovisuals que s'allunyen dels discursos narratius habituals, trencant esquemes, component escenes a base d'una dinàmica fluida, ràpida i aparentment imprevisible, d'imatges que s'escapen de la lògica de l’estructura racional espai-temporal de la narració visual.

Trencadora, experimentadora, imaginativa i molt creativa, els seus vídeos barregen, combinen i reestructuren imatges aparentment fragmentàries o descompostes per realitzar personals composicions que partint de l'imaginari col·lectiu, de clixés i estereotips de la cultura popular o de la vida i les escenes quotidianes, als que aplica un àcid sentit de l'humor i una fina ironia, trastoca, descontextualitzant i atorgant-los nous significats i lectures des d'un ull crític burleta.

És una jove artista nascuda a Còrdova que va realitzar els seus estudis de Belles Arts a Sevilla, llicenciant-se en la UPV de València, per marxar posteriorment a Barcelona on realitza un Màster en Arts Digitals a la Universitat Pompeu Fabra.

A barcelona, ciutat en la qual ha estat residint diversos anys, i on ha realitzat projectes artístics en la línia abans esmentada d'interrelacionar la imatge amb els nous mitjans, duent a terme treballs artístics personals i com a integrant del col·lectiu Dforma.



  Amb una àmplia trajectòria com a dibuixant, beatriz sánchez aplica el bagatge de la seva obra pictòrica als nous formats digitals, adoptant suports per a les seves obres, com ara vídeo, imatge digital, so, art interactiu, Net-art, web i telèfons mòbils.




+ info aquí web

+ xtrart aquí