surfing sirles berga primavera poètica

Surfin Sirles a Primavera Llibertària.
Ateneu Columna Terra i Llibertat

berga

dissabte 4 d’abril

surfin sirles són irreverents, sense escrúpols, lletres sulfúriques, bogeria màxima. SURFIN SIRLES és un grup de garatge-rock i punk i és liderat per Martí Sales.
Provenen de Sant Celoni i Barcelona, a la veu en Martí Sales, nebot d’en Pepe Sales, poeta, pintor i lletrista dels Bocanegra, del qual en musiquen alguns dels seus poemes en format post punk, i folklore de tetrabrik. Aixequem el porró fins a ofegar-nos.
http://www.myspace.com/surfingsirles



altres històries dins del mateix dia 4 d'abril:


12 h Al mirador de Queralt: acte d’homenatge i record del company Ramon Casals «Ramonet Xic» i la resta d’anarquistes difunts que van lluitar per l’alliberament integral, contra tot poder i contra tota explotació.


14 h Dinar popular a la Font Negra: Fideuà per tothom. Per reservar: actll@berguedallibertari.org


18 h projecció del documental Cuba, memòria sindical produït pel GALSIC (Grupo de Apoyo a los Libertarios y Sindicalistas Independientes en Cuba). Tot seguit xerrada-col·loqui: «Cuba: 50 anys de revolució o de dictadura?” a càrrec d’Octavio Alberola que va ser membre de les Joventuts Llibertàries, va lluitar contra la dictadura franquista al capdavant de Defensa Interior del Moviment Llibertari i va col·laborar directament amb la revolució cubana.
23 h Concert de Surfing Sirles (punk