LLIBRERIA 4 CANTONS - BERGA -INAUGURACIÓ





Dissabte 2 de juny 2012 - 19 h

La llibreria 4 cantons de berga (telf 938 21 29 48) inaugura el proper dissabte dia 2 de juny a les 19 hores, la nova llibreria al passeig de la indústria, 29 de berga, amb la voluntat d’aglutinar un espai on hi cohabitin diferents disciplines literàries i artístiques; la llibreria ampliada, un espai expositiu i d’actuacions i el cafè literari.
Després d’onze anys situada al centre neuràlgic de la capital berguedana, 4 Cantons obre les portes amb la força i garanties de continuar treballant amb l’experiència que ha demostrat durant tot aquest temps. Una clara aposta a la renovació i diversificació del producte i a la vegada una garantia que oxigena i manté viva l’esperança a la cultura berguedana.
La inauguració comptarà amb l’actuació musical del pianista i compositor xavier guitó (berga) paral·lelament amb l’exposició creada per a l’ocasió del pintor eudald obiols (bagà, 1967).
Obiols és un pintor de formació autodidacte, i amb una formació complementària de tècniques de pintura i de dibuix amb tinta xinesa desenvolupades a Londres l’any 2002 a la Chelsea College of Art and Design i al Central Saint Martins College of Art and Design, respectivament.
Obiols treballa la pintura matèrica però amb la utilització de la figura de manera subtil i sintètica, de textures dinàmiques i de grans formats i combina la seva tècnica pictòrica amb dibuixos i esborranys a tinta xina, utilitzant la figura humana també com a eix de la seva recerca creativa.