es busquen reportatges no-lògics

7.7 busca reportatges que surtin de la lògica.

L’esperit de 7.7 és el de convertir-se en un nou camí de difusió de treballs de fotògrafs, obert per fotògrafs, i que s’escapa de la lògica tradicional de mercat i el seu domini sobre les agendes dels grans mitjans.
En aquesta recerca hem organitzat un premi anual per als treballs fotogràfics publicats a 7.7. Aquest premi, dotat amb 2.000€, es fa possible gràcies a la col·laboració de Photographic Social Vision, Editorial Blume, El Centre de Fotografia Documental de Barcelona i RUIDO Photo, i s’atorgarà entre el total de treballs fotogràfics publicats en cada any de publicació de 7.7 (4 edicions).
Les bases del concurs són les següents:
1) Participació
En aquest concurs hi participen tots els treballs de fotògrafs individuals que hagin estat seleccionats i publicats en cada any de publicació de la revista 7.7 (4 edicions). Queden exclosos del premi els treballs realitzats per membres de l’equip de 7.7 i del col·lectiu RUIDO o els de qualsevol col·laborador que hagi participat en el procés editorial de 7.7.
2) Enviament
Per a l’enviament de material, sisplau consulteu les especificacions de 7.7 aquí.
3) Premi
S’atorgarà un premi anual de 2.000€ al treball seleccionat com a guanyador.
4) Selecció
Un jurat constituït especialment a aquests efectes, del qual se n'anunciarà la composició a la pàgina web, es reunirà en els trenta dies següents a la publicació de la quarta edició anual de la revista.
La decisió del jurat serà comunicada immediatament als autors/es.
La decisió del jurat s’adoptarà per majoria simple dels seus membres i serà inapel·lable.
5) Jurat
El jurat estarà constituït per membres de les organitzacions de Photographic Social Vision, Editorial Blume, El Centre de Fotografia Documental de Barcelona i RUIDO Photo, 7.7 i membres del consell editorial de 7.7.
6) Condicions Generals
Els autors/es de les obres presentades, en acceptar les bases del concurs autoritzen a 7.7 Revista Digital de Fotografia Documental a reproduir aquestes fotografies en la difusió del premi i en tots els mitjans de comunicació i suports que determini 7.7 Revista Digital de Fotografia Documental. Les imatges sempre s’utilitzaran incloent-hi el nom de l’autor/a. La llicència d’ús de les fotografies serà Creative Commons, i l’autor/a serà qui esculli el tipus de llicència CC que s’adeqüi millor al seu treball. L’enviament de material a 7.7 suposa l’acceptació de les bases del concurs.
reportajes que escapen a la lógica tradicional del mercado.
Si quieres participar del concurso de 7.7 y publicar tu trabajo, envíanoslo a proyectos@7punt7.net (consulta las bases del concurso y los requisitos de envío en la web). Memoria llena, el blog de Oriana Eliçabe, es un espacio de búsqueda, de reflexión y debate, que necesita del aporte de todas y todos. Y hemos creado el apartado Opina como un lugar de discusión sobre los reportajes y entrevistas de cada número.