anatomia grey ))) aire fresc (((




(((gargall))) de dijous 16 de juliol al pati de la casa Lluvià

Tot un luxe poder ampliar horitzons. La celebració d’ahir dijous del cicle (((gargall))) fora del mateix Vermell va donar la raó, l’arrodoniment i sentit del projecte i s'obre una oportunitat a la resposta de què està passant ¿¿.

Encetar i viure el (((gargall))) va fer realitat la transformació i transgressió del que realment està succeint pel cap d’ algunes ments inquietes. La música i tots els seus entorns més propers juntament amb els personatges que en formen part a Catalunya, estant vivint una mutació molt important que els dirigeix a un trencament de compassos i un ja n’hi ha prou de tanta introversió. Però el millor del cas és que en tenim l’oportunitat de veure-ho, compartir-ho i fer-ho possible. Una revolució contínua d’inquietud que, sense cap tipus de mala interpretació, transforma els concerts i els grups de les festes majors amb una fotografia color sèpia que probablement en breu es situarà la postada de la pols.

Tal i com va succeir a l’edició anterior del festival “cicle-neo-sub-d’hivern” els grups que van donar el tret de sortida eren els més amables i comprensibles, suaus i digeribles, com si fos un educat refrigeri o una petita untada de vaselina per fer posar un somriure postís a l’espectador per tal de que el segon dia tothom pugui dissimular l’estat catatònic i la sensació de quan el cos se’t queda blegat i a l’inrevés.

Així doncs, dijous va ser una feliç i curta vetllada amb internet 2 i la càlida sessió de indie-pop d'extraperlo que va refrescar la immensa calor. Ara, el foc ja està encès i la carn dins l’olla. El dissabte es presenta sense límits al claustre del museu comarcal de Manresa i (((gargall))) es rendirà passionalment a la improvisació: l´orquesta del caballo ganador, ze pekeño, narwhal, homenatges...

18:00 fins a les 03 :00
http://www.myspace.com/gargall09