voluntàris per a projecte fotogràfic



Fotògraf berguedà busca voluntaris per participar en un projecte fotogràfic.

Com a resultes d’un curs de fotografia d’autor per fer un projecte fotogràfic “modern” cal retratar l’entorn dels supermercats i la seva gent amb la finalitat de que les fotografies serveixin per analitzar la uniformitat que ens condiciona el supermercat i la individualització que ens porta la gran ciutat
Som el què mengem o el lloc on comprem?
Heu pensat mai si el qui teniu just al davant de la cua podrà sopar amb allo que compra?

Que cal fer? Anar a comprar en un supermercat una mica gros (d’aquells amb zona d’aparcament), informar al fotògraf de l’hora i el lloc, i quan sortiu us faran 3 ó 4 fotos amb la vostre compra.

Quan? Quan vulgeu, la gent va a comprar sovint, com sera que algun dia no es pot lligar, vosaltres proposeu que esteu interessats i llavors ja ho lligarem, això serà fàcil.

Què s’ha de comprar? El què vulgueu, des d’una ampolla d’aigua a tot el dinar de Nadal, el què vulgueu. No vull interferir el mes mínim en la vostra compra.
On? On aneu habitualment. És premien els voluntaris de l’àrea metropolitana. Els super, hipermercats de la zona metropolitana il·lustren millor la uniformitat.

Recompensa: Una còpia de la foto i donar-me un cop de mà.

Per cert, si els vostres pares, mares, fills, filles, veïns, i coneguts volen participar collonut. Els hi podeu fer arribar el meu correu.

Sergi Fernández
www.teti.cat/blog